Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsun’da Uyuşturucu Operasyonları Sürüyor!

Samsun’un İlkadım ve Atakum ilçelerinde narkotik polislerin düzenlediği operasyonda uyuşturucu ticareti, nakli veya depolanması faaliyeti gerçekleştiren 10 kişiyi gözaltına aldı.

Samsun'un İlkadım ve Atakum

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Atakum ve İlkadım ilçelerinde uyuşturucu madde ticareti, nakli veya depolanması faaliyetlerini yürüten şahıslara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında şüpheli 10 şahsın üzerlerinde, araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalar sonucunda 471 adet sentetik ecza, 18,77 gram metamfetamin, 57,50 gram esrar, 14 kök kenevir bitkisi, 4 adet uyuşturucu kullanım aparatı, 2 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet kurusıkı tabanca, 2 adet ruhsatsız pompalı tüfek, 167 adet tabanca fişeği ele geçirildi. 10 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Ayrıca, yapılan uygulamalarda uyuşturucu madde kullanmak suçundan 3 yıl 10 ay aranması olan 1 şahıs, 2 yıl 1 ay aranması olan 1 şahıs, 2 yıl aranması olan 1 şahıs, 1 yıl 8 ay aranması olan 1 şahıs ve dolandırıcılık suçundan ifadeye yönelik aranması olan 1 şahıs olmak üzere toplam 5 aranan şahıs yakalandı.