Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Togar Evi Yanan Aileye El Uzattı

Sanayi Mahallesi’nde çıkan yangında kullanılmaz hale gelenev Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’ın desteğiyle yeniden sıcak bir yuvayadönüştü.

Sanayi Mahallesi’nde çıkan yangında

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar sosyal yardımlaralanında yaptığı çalışmalarla örnek olmayı sürdürüyor. Togar yönetimindeinsanların gönlüne dokunan hizmetlerle anılan Tekkeköy Belediyesi, 10 yıldırihtiyaç sahibi vatandaşlara her alanda desteğini gösteriyor. Prefabrik ev,konteyner ve tadilat destekleri de bu alanda öne çıkan çalışmalardan birtanesi.

Kıllı ailesi de her yıl 120 vatandaş olmak üzere 10 yılda1076 vatandaşa el uzatılan desteklerin hayatlarına dokunduğu ailelerden sadecebiri. Sanayi Mahallesi’nde yaşayan ailenin çıkan yangında evleri büyük birhasara uğramıştı. Başkan Togar’ın destekleriyle aileye yeniden sıcak bir yuvakuruldu. Hasara uğramış evlerine tadilat yapılarak yeni bir eve dönüştürüldü.

 

Dün bu aileyi ziyaret eden Başkan Togar hayırlı olsundileklerini ileterek, “Halkımızın her bir ferdini ailemiz olarak görüyor veonların her alanda yanlarında olmaya çalışıyoruz. Süleyman Kıllı kardeşimiz veailesinin sil baştan yaptığımız sıcacık evlerinde huzur içinde güle güleoturmasını diliyorum. Rabbim bizleri her türlü afetten muhafaza eylesin” dedi.