Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsunspor’dan Kapsayıcı Forma

Samsunspor Futbol Kulübü, 2024-2025 sezonu için hazırlanan üçüncü formasını tanıttı. Değerler iletişimine büyük önem veren ve bu anlamda projeler üreten Samsunspor, “Futbol Birlikte Güzel” sloganıyla Kapsayıcılık formasını taraftarları ve futbol severler ile buluşturdu.

Samsunspor Futbol Kulübü, 2024-2025

Samsunspor Futbol Kulübü, 2024-2025 sezonu için hazırlanan üçüncü formasını tanıttı. Değerler iletişimine büyük önem veren ve bu anlamda projeler üreten Samsunspor, Avrupa’da sürdürülebilir bir şekilde mücadele edecek öncü ve örnek Türk kulübü olma vizyonu doğrultusunda, kapsayıcılığa olan inancını ve bağlılığını bu sezon giyeceği yeni formasını yansıttı.

Futbolun, herkesi kucaklayan, sınır tanımayan, engelleri ortadan kaldıran bir tutku olduğunu vurgulayan Samsunspor; kapsayıcılık futbolun özüdür diyerek kampanyasına futbol, herkes içindir mesajını verdi.

Samsunspor’un bu sezon maçlarında taşıyacağı ve taraftardan ve futbol severlerden beğeni toplayan yeni forması kapsayıcı felsefenin ve birlik ruhunun bir simgesi olarak tasarlandı.